Jak se stát členem Tygrofans

Jak se stát členem Tygrofans

členem týmu Tygrofans může být fyzická i právnická osoba (tedy nikoliv roboti, Váš domácí mazlíček nebo oblíbený kaktus) a proto to můžeš být i ty!

Není to složité, stačí několik kroků, chvilku strpení a jsi náš

1. KROK – Pročti si stanovy – jsme spolek, kterého se stáváš členem a tak je potřeba dodržovat stanovená pravidla. Byrokracii zrovna nemilujeme, ale je to nutné vědět „do čeho jdeš“.

2. KROK – stáhni si přihlášku. Vytiskni, vyplň (prosíme čitelně), pokud ti nebylo ještě 18 let, je potřeba aby rodiče vyplnili a podepsali pravou stranu přihlášky.

3. KROK – vyplněnou přihlášku spolu s fotkou můžeš odevzadat během přestávek zápasů Bílých Tygrů v Homecredit Aréně na našem fanpointu (ten se nachází v prostoru vstupů do sektoru 101 a 102, povětšinou tam bývá i s tánek s cukrovou vatou nebo je můžeš zaslat naskenované na náš email fanklub@tygrofans.cz. Na témže místě se platí i členské příspěvky.  Pro pracující a ostatní v produktivním věku je stanoveno 300,- Kč, pro studenty a důchodce 150,- Kč.

4. KROK – na základě domluvy si pak v nadcházejících 14 dnech budeš moci vyzvednout členskou kartičku. Tím bude tvůj vstup do TYGROFANS dokonán… 🙂

Pokud si nebudeš s něčím vědět rady, pošli nám e-mail na fanklub@tygrofans.cz a my ti poradíme!

 

Pokračováním na web souhlasíte s využitím cookies. Více informací

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, nesdílíme s 3 osobami, složí pouze nám pro sociální média, inzerci a analýzy.

Zavřít